NiCo Dental Esztétikai Fogászat Budapest

Altatásos fogászat (éber szedálás, éber altatás)

Igen sok olyan ember él közöttünk, akik valamilyen gyerekkori vagy fiatalkori durva fogászati beavatkozás miatt, retteg a fogorvosi kezelés gondolatától is. Sok pánik beteg inkább úgy dönt, hogy kihúzatja a még megmenthető fogát vagy el sem megy fogorvoshoz, mivel annyira fél attól, ami ott történhet. A kellemetlen szagok, hangok, melyek kiszűrődhetnek a rendelőkből, még inkább elbátortalanítják a kint várakozó pácienst, igen nagy lelki stresszt okozva neki. De mindennek az elkerülésére van megoldás: altatásos fogászat (éber szedáció, éber altatás)!
Nagyon félős, pánikos pácienseinken altatásos fogászat (éber szedáció, éber altatás) révén próbálunk segíteni. Számunkra a páciens a legfontosabb: éber szedáció hatására a beavatkozó fogorvos dolga is jelentősen könnyebb. Nyugodtabban dolgozunk mi is, míg páciensünk félelem nélkül részesül a szükséges fogorvosi kezelésben.
A rendelőnkben igénybe vehető szolgáltatás: altatásos fogászat (éber szedáció, éber altatás), mely azt jelenti, hogy műtét közben szó szerint nem alszik a páciens, csak kábult állapotban van, de kommunikálni tud és kooperatív, viszont az ébredés után nem emlékszik semmire, úgy éli meg, hogy közben aludt. Ha altatásos fogászat (éber szedáció, éber altatás) módszerével szeretné helyreállítani a fogait, tudnia kell, hogy a beavatkozást követően ébredési periódus követi, mely kb. egy óra és kísérővel kell érkeznie, mivel nem lesz képes egyedül haza menni vagy vezetni. Rendkívül nagy előnye az éber szedációnak, hogy Ön az altatásos fogászat beavatkozása után nem lesznek rossz emlékei a fogászati kezelésről, beavatkozás közben az alapreflexei működnek: válaszolni tud az orvos kérdéseire, kéréseire. Így tehát a legfájdalommentesebb kezelés: altatásos fogászat (éber szedáció, éber altatás).
 

Implantátumok, fogbeültetések:MennyiségÁr (Ft)
Fogászati kezelések altatásban (éber szedáció, altatóorvossal)óránként50.000