NiCo Dental Esztétikai Fogászat Budapest

Fontos a fogak közötti rések tisztítása, hiszen ezeken a helyeken alakul ki a fogszuvasodás, és később a fogbetegségek anélkül, hogy észrevennénk. A plakk eltávolítása leghatékonyabban az új generációs fogköztisztító kefékkel lehetséges, amelyek egyszerűen és gyengéden tisztítanak. Mindennapi használatukkal, néhány nap alatt egyértelműen csökkenthető az ínyvérzés és a kellemetlen lehelet. Javaslat: Minden nap használjunk fogköztisztító kefét, minden interdentális résben, egyszer betolva és egyszer kihúzva. A kefét nem kell többször ki-be mozgatni.

Vérző íny: Miért? Amikor a fogköztisztító kefét először használjuk a fogak közötti rés tiszítására, gyakran tapasztalhatjuk, hogy az íny vérzik és kisebb fájdalmat is okoz a művelet. Nem kell aggódni! Az íny nem azért vérzik, mert felsértettük, hanem mert a lerakódott plakk miatt már egy kis nyílt seb alakult ki. Az íny csak akkor vérzik, ha a túl sok plakk már irritálja. Ha fogköztisztító keféjét megfelelően használja, akkor a probléma már 10 nap után rendszerint magától megoldódik, és az eleinte tapasztalható fogínyvérzés megszűnik.

A legfinomabb, különlegesen hatékony fogköztisztító kefék: A sikeres fogköztisztítás kulcsa a fogak közötti réseket pontosan kitöltő, finom drótból készült CURAPROX CPS prime kefék használata. Ezek a rendkívül finom, de ugyanakkor erős fogköztisztító kefék szinte minden interdentális résbe beférnek.

Három ok, ami miatt ma szerintünk a legjobbak: Finomabban töltik ki a fogak közötti réseket, nagyobb a tisztítás hatékonysága, kisebb a sérülés lehetősége. A Prime azt jelképezi, hogy első a fogászati profilaxisban (világszabadalom), az egészséges, de megnyílt fogközök atraumatikus tisztításában.

Az erősebb drótnak köszönhetően rendkívül tartósak és ellenállóak: A sikeres fogköztisztítás kulcsa a fogak közötti réseket pontosan kitöltő, finom drótból készült CURAPROX CPS kefék használata. A kefék hosszú és hajlékony szálai pontosan illeszkednek az interdentális rés anatómiai formájához és elérik a rejtett sarkokat is. A réseket pontosan kitöltő CURAPROX CPS fogköztisztító kefék megfelelő és rendszeres használatával elérhetők azok a területek is, amelyek a hagyományos fogkefe számára már elérhetetlenek. A fogak közötti lepedék eltávolítása a legfontosabb lépés a tiszta, friss lehelet biztosításához, az íny- és fogbetegségek megelőzéséhez, akár idősebb korban is.

CPS regular kefékből 1985 óta több millió darabot használták el, így biztosítva a CURAPROX sikerét. A CPS regular kefék a nagyobb igénybevétel során, valamint a tömések, koronák és szájsebészeti beavatkozások után keletkező szélesebb interdentális rések esetén történő használatkor is megtartják az eredeti formájukat.

Implantátumok, koronák és fogszabályozók esetére: A sikeres fogköztisztítás kulcsa a fogak közötti réseket pontosan kitöltő, finom drótból készült CURAPROX CPS kefék használata. A kefék hosszú és hajlékony szálai pontosan illeszkednek az interdentális rés anatómiai formájához és elérik a rejtett sarkokat is. A réseket pontosan kitöltő CURAPROX CPS fogköztisztító kefék megfelelő és rendszeres használatával elérhetők azok a területek is, amelyek a hagyományos fogkefe számára már elérhetetlenek. A fogak közötti lepedék eltávolítása a legfontosabb lépés a tiszta, friss lehelet biztosításához, az íny- és fogbetegségek megelőzéséhez, akár idősebb korban is.

CPS strong & implant: Ezeket a meghosszabbított, megerősített és műanyag bevonattal ellátott keféket az implantátumok, koronák és fogszabályozók támasztotta különleges igények kielégítésére fejlesztettük ki. A műanyag bevonat óvja az érzékeny titánium implantátumokat. A keféket meghajlítva lehetővé válik az implantátumok speciális tisztítása.

Megfelelő kefékhez, megfelelő tartónyél: Egy jó fogköztisztító keféhez hozzátartozik egy jó tartónyél is. A CURAPROX tartónyeleket speciálisan arra fejlesztettük ki, hogy a finom interdentális keféket a rágófogak közötti résekben is használni lehessen. Magas minőséget képviselnek, hosszú élettartamúak és könnyen tisztíthatók. Az UHS 450 egyedülálló a maga nemében: a szabadalmaztatott "klikk zár" lehetővé teszi a kefék egyszerű és gyors cseréjét. A különleges formának köszönhetően a fogköztisztító kefék könnyedén használhatók a fogak közötti résekben. A kétkomponensű nyél természetes rugalmasságával gondoskodik az éppen megfelelő nyomóerőről.

Készletek: Az ideális kezdő csomag: A legjobb megoldás, ha a szükséges fogköztisztító kefék méretét a fogorvos vagy a dentálhigiénikus nem tudja azonnal meghatározni. A készletek segítségével kiválasztható a megfelelő méretű fogköztisztító kefe. Kérjük, olvassa el a CPS interdentális kefék csomagolásán található leírást. CPS 457 pocket Set UHS 450 tartónyél + CPS 06, CPS 07, CPS 09, CPS 011 fogköztisztító kefe. Az új CURAPROX Pocket set nemcsak külső megjelenésében modern, hanem egyedülálló a maga nemében: a szabadalmaztatott "klikk zár" lehetővé teszi a kefék egyszerű és gyors cseréjét. A tartónyél formájának köszönhetően a fogköztisztító kefék könnyedén használhatók a fogak közötti résekben. A kétkomponensű nyél természetes rugalmasságával gondoskodik az éppen megfelelő nyomóerőről.

Forrás: Curaden portál

Minden felsorolt termék megvásárolható cégünk recepciójánál. Kérje fogorvosa tanácsát ez ügyben is. A termékek aktuális árait kérdezze a recepciós kollégától. Online rendelés nincs.