NiCo Dental Esztétikai Fogászat Budapest

A helyes fogmosás: Fogkefék – minél puhább, annál jobb. Túl nagy, túl vastag, túl kemény – ezek a legtöbb fogkefe fő jellemzői. Ugyanez igaz a gyakran javasolt közepesen kemény fogkefékre csakúgy, mint sok gyermekfogkefére is. Minden esetben ellenőrizze: fogkefe szálait (puha) és főleg a fejet (kicsi). Használjon különlegesen puha, kis fejű (2 cm hosszú) fogkefét és/vagy puha, egycsomós fogkefét.

A fogkefe feladata: Fogkefe legfontosabb feladata a plakk eltávolítása, pontosabban annak a kialakuló, biológiai filmréteg szerkezetnek a szétrombolása, amely védelmet nyújthat a plakknak. A plakk 100 %-ának eltüntetése nem lehetséges, vagy inkább nem kívánatos, hiszen egy steril száj rendkívül egészségtelen lenne. Csak a viszonylag vastag és régi baktériumrétegek okoznak fogszuvasodást és ínygyulladást.

Sosem túl lágy sosem túl kemény: A fogmosásra is igaz, hogy ahányfélék vagyunk, annyifélék a fogaink és az ínyünk. Ezért is fejlesztettük ki az egyéni adottságokhoz alkalmazkodó CURAPROX Sensitive fogkeféket. Fogkefe szálai speciális CUREN szálak, amelyek még nedvesen is megtartják az eredeti, kiváló rugalmasságukat. Ennek köszönhetően, a sokkal finomabb szerkezetű szálakkal is lehetővé válik az alapos fogmosás. A kicsi és tömör fejjel: CURAPROX Sensitive alaposabban és gyengédebben tisztít. CURAPROX fogkefe használata után a érezni fogja a különbséget: fogait simábbnak és tisztábbnak érzi majd, és természetesen fehérebbnek is tűnnek.

Curaprox 5460 PRIME ultra soft: Újdonság az atraumatikus fogkefék között. Különlegesen puha, de mégis tartós hatékony tisztító tulajdonságokkal.

Curaprox megasoft CS Surgical: segítségével fájdalom nélkül tisztíthatja a műtét és a sugárkezelés miatt érzékennyé vált ínyt, vagy használhatja egyszerűen akkor, ha más fogkefe nem lehetséges. Ajánlott chlorhexidines öblítővel együtt alkalmazni.

Tökéletesen egészséges ínyszél: Kicsi és mégis tökéletes fogkefe. A Curaprox 'Single' egycsomós fogkefe gyengéden és hatékonyan tisztítja az ínyszélt és a rágófogak mögötti, nehezen elérhető területeket. A CS 'Single' napi használata, a CURAPROX fogköztisztító kefékkel kombinálva, garantálja a teljes és tökéletes szájhigiénét. A plakknak és a fogágybetegségeknek nincs többé esélyük. A Curaporx fogkefével történő fogmosás után fogai rendkívül simák és tiszták lesznek.

Curaprox CS 1006 single & sulcular: ideális az egyes fogak és az ínyszél tisztításához.

Egycsomós fogkefe: A fogak egyediek, körös-körül egyedi és gyengéd tisztítást igényelnek. Ehhez a legjobb eszköz az egycsomós fogkefe, amellyel elegánsan manőverezhetünk az egyedülálló fogak körül. Ez az egyedülálló technika a fogak közötti területek megfelelő tisztításával kombinálva a legmagasabb igényeket is kielégíti. Használata bonyolultabbnak tűnik, mint amilyen az a valóságban. Némi gyakorlás után bajnokhoz méltóan, akár televízió-nézés közben is, könnyedén tisztíthatja fogait ezzel az új módszerrel.

A nyelv mutatja az utat: Érzékelésünkkel együtt nyelvünk segít irányítani az egycsomós fogkefét az íny mentén. Az érzékelés alapján történő tisztításnak még egy nagy előnye van, nevezetesen az, hogy a láthatatlan “sötét foltokat”, amelyekről az emberek többsége megfeledkezik, ugyanolyan alaposan tisztíthatjuk, mint azokat a területeket, amelyek a tükörben jól láthatóak.

Gyermek fogkefék: (CURAkid CK 2860 soft és a supersoft) Az ultrafinom Curen szálak következtében a kefefej puha és alaposan tisztít. A több mint 2000 egyedi szálnak és a kis kefefejnek köszönhetően a plakk gondosan eltávolítható. A fogak tiszták lesznek és az íny egészséges marad. A CURAkid fogkefe előnye, hogy már a kezdetektől a puha fogkeféhez szokik hozzá a kisgyerek és így később szinte soha nem fog kemény fogkefét használni.

CURAkid CK 3860 'supersoft'

Forrás: Curaden portál

Minden felsorolt termék megvásárolható cégünk recepciójánál. Kérje fogorvosa tanácsát ez ügyben is. A termékek aktuális árait kérdezze a recepciós kollégától. Online rendelés nincs.