NiCo Dental Esztétikai Fogászat Budapest

Fogászat Budapesten

Az orvostudomány egyik legdinamikusabban fejlődő ága az esztétikai fogászat, mert napjainkban a mosolyunk egy fontos státuszszimbólum. Akinek szép, egészséges fogai vannak, az a túlélő, az a sikeres, a vezető egyéniség. Nem hiába foglalkozunk ennyire sokat a kinézetünkkel, ruha, smink, szemüveg, óra, cipő... és mindezek mellett: mosolyunk is azt tükrözi, hogy mennyire vagyunk magabiztosak, sikeresek az életben, mennyire tudjuk magunknak megengedni, hogy újjá, szebbé varázsoljuk a fogainkat. Az igénnyel lépést kell tartania a fogászatnak, tehát nemcsak a funkciónak, hanem a szépségnek is (esztétikai fogászat) nagy szerepe van a mosoly alakításában. Esztétikai fogászat felismeri mindezt és a páciensek igényinek szolgálatába szegődik. Számunkra különösen fontos a tökéletes funkció helyreállításakor az esztétikus fogászati munka. Esztétikai fogászat Budapest: minőséget és precízitást össze kell kötni a luxus fogászat és szolgáltatások elemeivel is. Ezért a NiCo Dental esztétikai fogászat berendezése harmonikus, szép környezetet teremtett: várakozás közben elterelje a beteg figyelmét a félelméről.
Környezet és kiszolgálás mind a kényelmet biztosítja, de emellett a rohanó világunkban a technika előrelépésével egy ütemben fejlődni, beruházni célszerű. Innováció a lelke a modern, esztétikai fogászat alapjának. Ezt a magas színvonalat elérhető áron biztosítjuk, hogy ne csak a tehetősebbek vegyék igénybe szolgáltatásainkat, hanem mindenki megtalálja a neki megfelelő kezelési típust. Ezért van ekkora választék a tömések, gyökértömések, koronák, fogfehérítések, implantátumok között, ez is egyik fontos szempontja egy esztétikai fogászat kialakításának. Páciens-központúbbak és közvetlenebbek legyünk; kérdőíveket állítunk össze, és felmérjük a betegeink igényét és ennek megfelelően fogászati akciókat is szervezünk. Nálunk megvásárolható termékek azok a termékek is, akiket a fogorvos ajánl Önöknek. Cégeknek fogászati partneri kapcsolatot kínálunk.

Fogorvos Budapesten

A fogorvos szó kiejtése az emberek többségében borzongást és rettegést vált ki, nem értik, hogyan művelheti bárki is ezt a szakmát. Hiszen ez fájdalmat okozó munkavégzésről szól! – hangzik olykor a vélemény a laikusoktól. Ezt mutatja az utóbbi 8 év tapasztalata is, ha valakiről kiderül, hogy fogorvos, ijedten kapunk kezünkkel a mosolyunk elé, nehogy a fogorvos észre vegye, milyen problémáink vannak a fogainkkal. Viszont fogorvosra, ha tetszik, ha nem szükségünk van, mert Magyarország népességének alig 10 %-a rendelkezik megtartott fogazattal, egészséges fogakkal, a többi mind szájüregi problémákkal küszködik. Az nagyfokú félelem a fogorvos személyétől arra enged következtetni, hogy rendkívüli bizalom és szimpátia kell, kialakuljon a páciens részéről a fogorvos iránt. Különben a fogbeteg vonakodva, végszükség esetén szánja csak el magát a kezelésre, pedig tudja, egészsége, önbizalma, arckifejezése és hangulata múlik rajta. Ám, ha a fogorvos emberségesen áll hozzá pácienséhez, kialakul közöttük a kölcsönös bizalom, semmissé válik az alaptalan félelem. Ezért keressük a jó fogorvos személyét, fogaink egészségét csak egy ilyen fogorvos szakemberre szeretnénk bízni. Ennek tudatában a fogászatunk úgy választotta meg fogorvos szakembereit, hogy a páciensek igényeit maximálisan kielégítsék, félelmeiket elűzzék és lelkiismeretesen, legjobb tudásuk szerint lássák el feladataikat.
Fogászatunk komplex módon minden szakterületre a leginkább megfelelő embert kereste meg, bízta meg a feladattal. Ezért minden területét a fogászatnak lefedtük, rendelőnkben partnerre talál akár esztétikust, fogszabályzóst vagy szájsebészt keres. Bizalommal fordulhat hozzánk, nálunk a fogorvos szakmai tudásában megbízhat, mivel mi ennek megfelelően fogtuk össze fogorvos csapatunkat. Tökéletes, minőségi, tartós tömésre, gyökértömésre van szüksége, esetleg esztétikai problémája van a fogaival, szájsebészhez vagy fogszabályzó szakorvoshoz irányították, nálunk minden igényére professzionális minőségű megoldást talál.