NiCo Dental Esztétikai Fogászat Budapest

Mesolis (mezoterápia)

A Mesoline Advanced Formulas termékei között vannak olyanok, melyek feszesítő hatást (Mesoline Tight) és revitalizáló hatást (Mesoline Refresh) váltanak ki a bőrben. Ugyancsak bőrfiatalító és öregedésgátló, revitalizáló hatásuk van, mint a többi ráncfeltöltő anyagok. Különféle kozmetikai betegségek kezelésére alkalmazhatóak (a bőr öregedése és ellazulása, hiperpigmentációs problémák, kopaszodás és zsírlerakodás).
Mesoline Tight: feszesítő és antioxidáns összetevők keverékét tartalmazza, mely beinjekciózva a bőr felszínes rétegeibe helyreállítja a feszességet. A megereszkedett bőr, striák, kitágult pórusok kezelésére alkalmas. Stimulálja a bőr kollagén termelését, ezáltal feszesebb lesz az ernyedt bőr. Aktív összetevői stimulálják a bőr alatti izmokat, összehúzva azokat és kisimítva a ráncokat, striákat.
Mesoline Refresh: öregedés gátló, revitalizáló koktél erős hidratáló és stimuláló tulajdonságokkal rendelkezik. 30 év felett érdemes megelőzőleg alkalmazni az öregedő és károsodott bőr kezelésére optimális (szárazság, ráncok és megereszkedett bőr). Mesoline vitaminokat, DNS-t, hialuronsavat tartalmaz, melyek a bőr hidratáltságát biztosítják. Mesoline továbbá a növekedési faktorok a fiatalságot biztosítja. Öregedés gátló tulajdonságokat biztosító DNS, a ráncokat csökkenti és nedvességet juttat a bőr mélyebb rétegeibe.
Mesoline Shine: fényesítő hatást biztosít, az öregedési foltok ellen és a pigmentációk kezelésére tökéletesen alkalmas szer.
Mesoline Slim: zsíroldó hatást fejt ki a helyi zsírlerakodásokra, toka, lipómák eltüntetésére használható, a zsírleszívás alternatívája. Természetes zsíroldókat tartalmaz, melyek oldószerként működnek és segítenek a feleslegek lebontásában.
Mesoline Hair: hajápoló hatást fejt ki, megakadályozza a hajhullást és növeli a hajhagyma vérellátását, új hajszálak kinövését segítve elő. Az optimális hatás elérése érdekében 5-10 Mesoline kezelés szükséges. Az érintett területekre kell beinjekciózni az ampullás kiszerelésű Mesoline anyagot. Mesoline szerrel kezelni lehet az arcot, nyakat, dekoltázst, hasat és a combokat, a kézfejen kialakult öregedési foltokat.

 
Kozmetikai kezelések:MennyiségÁr (Ft)
Mesolis (mezoterápia)1 ml40.000