NiCo Dental Esztétikai Fogászat Budapest

Mosolytervezés - Smile Design

Napjainkban a mosolyunk igen fontos szerepet tölt be. Nemcsak a rágás funkciót, a beszéd segítségét szolgálja, hanem státusszimbólum is egyben. Akinek nem szép fehér, karizmatikus fogsora/mosolya, azt az embert öntudatlanul is kerülik, nehezebben talál barátokat, társat. Ezek miatt utánozzuk a sztárokat, öltözünk úgy, mint ők, ugyanazt a hajformát, mosolyt szeretnénk, ami nekik is van. Ők sikeresek, őket mindenki szereti, rajonganak értük: titokban mindenki ilyenre vágyik. Most immár a mosolytervezéssel ehhez mi közelebb visszük Önt.
Nincs megelégedve a mosolyával? Változtatna a fog formáin, de a fogorvosa nem tudja megmutatni milyen is lenne a végeredmény? Vagy netalán olyan fogazatot, fogformákat és mosolyt szeretne mint, Angelina Jolie vagy George Clooney? Mi megtervezzük a kívánt mosolyt és meg is valósítjuk Önnek. A Smile-design (Smylist) segítségével egy általunk készített fénykép szerint az Ön kívánságának megfelelően meg tudjuk előre mutatni, hogy fog kinézni az arca az új fogakkal (persze Ön is hozhat fényképet, amilyen fogakat szeretne).
A különböző mosolytípusok alapján a programból helyben több mint 60.000 mosolyból tud kedvére válogatni és megalkotni a saját arcát felhasználva az új mosolyát. Mosolytervezés képtára segítségével teljesen egyedi új mosolyt tudunk tervezni, a legkedveltebb variációkat akár kinyomtatva tudja szemlélgetni, ön csak kiválasztja, mi elkészítjük. Sőt a kinyomtatott fényképeket haza is viheti és megmutathatja a családtagjainak, szeretteinek és így eldönthetik, melyik az a mosolyterv, amelyet leginkább magáénak érez. Ezáltal Ön pontosan tudni fogja, mire számíthat, ezáltal már bátran belefoghat egy komplex új mosolytervezés kialakításába, mivel nem fogja csalódás érni. Azt fogja kapni, amire vágyott, és amit megterveztünk közösen a fényképek mintájára. Mosolytervezés programjának külön előnye, hogy pár perc alatt akár 10-20 variációt is megtekinthet, legyen az sexy, sportos, sessy (bohókás) vagy komoly, tekintélyt parancsoló (szofisztikált). Nálunk mosolytervező kurzusokat felsőfokon elvégzett kollégák segítségével Ön visszanyerheti az önbizalmát, arca szépségét és ragyogását valamint hozzá igazíthatja ajkai méretét, mivel ajakfeltöltés is rendelkezésre áll a rendelőnkben. Jöjjön el hozzánk mosolytervezésre, válasszon a lehetőségek tárháza közül és mi garantáljuk: pozitív változást hoz ezentúl az életébe. Jelentkezzen Ön is, próbálja ki az Önre váró új mosolyát.

Wax Up és Mock up (fémes vagy fémmentes koronákhoz)

A Wax Up a felviaszolás angol megfelelője és a rövidítése miatt használja angolul a szaknyelv. A felviaszolással átfogó képet kapunk a beteg koronáiról, hídjáról anélkül, hogy lecsiszolnánk a fogait, esetleg eltávolítanánk a régi pótlását. Főleg frontfogak csiszolása előtt érdemes ilyen felviaszozást kérni a technikustól, melynek alapján akár ideiglenes fogakat is készíthetünk a páciensnek, ha rászánja magát a munkafolyamat elkezdésére. Wax Up egy lenyomat alapján készül, a fogorvos a gipsz fogakat csiszolja meg csonkokká, ezt a mintát küldi el a technikusi laborba, ahol viaszból megmintázzák a majdani koronát, hidat. Ez a viaszmakett igen nagy segítséggel szolgál a páciensnek is, mert láthatja milyen is lenne a végső pótlása, a fogorvos meg információt kap a csiszoláshoz, a helyigényhez. Közösen a pácienssel ki lehet javítani a viaszmakettet, míg megelégszik a fogakkal és csak ezután kezdünk el dolgozni, pontosan megismerve a páciens igényeit és kéréseit. Minden nagyobb munkafolyamat előtt javasoljuk a Wax Up (felviaszolás) elkészítést.

 
Kozmetikai kezelések:MennyiségÁr (Ft)
Mosolytervezés: állapotfelmérés, tervezésalkalom20.000
Mosolytervezés: kisebb polírozással, pótlássalfoganként15.000
Mosolytervezés: egy alkalmas fogszabályozás direkt héjakkalfoganként35.000
Mosolytervezés: teljes mosolyátalakítás direkt héjakkalfoganként45.000
Wax Up (fémes vagy fémmentes koronákhoz)foganként5.000
Mock Up készítése (fémes vagy fémmentes koronákhoz)foganként9.000